Yes! Tilburg Westermarkt

Hairstyling aan de Westermarkt

Wil jij graag een professioneel advies voor jouw hair make-over? Van een hairstylist die op de hoogte is van de nieuwste technieken en de laatste trends? Welkom bij onze Yes! salon aan de Westermarkt in Tilburg. Samen met onze collega’s van de Heuvelstraat maken wij al onze klanten koning(in). Natuurlijk geven we je graag advies, maar we knippen, verven of stylen door goed naar jou te luisteren, zoals jij het wil. Of je nu kiest voor een geraffineerde kleurspoeling, een opvallend asymmetrisch kapsel, of alleen puntjes knippen… Met jouw wensen en onze expertise creëren we samen het kapsel van je dromen.

Relax bij Yes! kapper in Tilburg

Als je dan toch bij de kapper zit, kun je er maar beter van genieten. Bij Yes! Aan de Westermarkt begrijpen wij als geen ander dat een bezoek aan de kapper een moment voor jezelf is. Met ons vrolijke styling team van professionele kapsters staan we voor jou klaar. Laat al je zorgen los terwijl we je hoofdhuid masseren met een geurige, exclusieve shampoo. Laat je blij verrassen door onze professionele knip-, style- en kleurtechnieken, terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie. Na afloop voel je je niet alleen een ander mens, maar zie je er ook stukken beter uit!

Loop vandaag even binnen bij Yes!

Yes! heeft kapsalons verspreid over heel Nederland en België en je vindt ons dus ook bij jou in de buurt. Je betaalt voor wassen-knippen-drogen één prijs of het nu om lang of om kort haar gaat. We rekenen overigens voor knippen bij mannen en vrouwen precies hetzelfde.
Loop eens bij ons binnen, we zijn iedere dag tot 18:00 uur geopend. Op vrijdag zelfs tot 20:00 uur. En een afspraak maken is niet nodig. Op onze facebookpagina blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes, tips, verzorgingsproducten en aanbiedingen. Mooi haar hoeft niet duur te zijn… tot snel!

Yes! Tilburg Westermarkt
Westermarkt 28A
Tilburg Nederland
Telefoon: +31 (0)138 200 916
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
ZondagGesloten

WeAreWim