• Affordable luxury
  • Color experts
  • High quality

ABOUT YES

Yes!, wie kent het niet? De kapperszaak die jou compleet in de watten legt. Of je nu student bent, net begonnen bent met werken of in een latere levensfase zit; Yes! is er voor je. Yes! gelooft dat de begrippen kwaliteit, luxe, chique en stijlvol hand in hand kunnen gaan met de begrippen trendy, rauw, fashion en uniek. Yes! helpt je jouw identiteit te laten stralen. Zo uniek als je bent; zo uniek moet je blijven. Want laten we eerlijk zijn; iedereen verdient het om zichzelf te kunnen zijn toch? Dat is Yes!

Wie zijn wij?

Onze 170 haarartiesten in de 33 salons zijn door de beste kappers opgeleid om jou de look te geven die het beste bij jou past; ongeacht je geslacht, herkomst of leeftijd. Wij voeren met veel passie ons vak uit en zetten jouw wens altijd centraal. Je kunt zo zonder afspraak binnenlopen. Bij ons ben je namelijk altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, of je nu specifieke vragen hebt of nog niet weet wat je wilt. Wij beloven dat we altijd veel aandacht besteden aan jouw wensen en dat we graag een persoonlijk advies uitbrengen voordat we beginnen aan je fabulous hair. In onze salon leren we leren je graag beter kennen en willen we graag een goed gevoel krijgen bij jouw stijl, persoonlijkheid en uitstraling. ‘Wat is je droomhaar?’  ‘Wat vind je wel en niet leuk aan je haar?’ en ‘Wat zijn je dagelijkse bezigheden?’. Wij zijn gespecialiseerd in snel knippen, creatief kleuren maar bovenal het uitwerken van jouw wensen. Eerlijkheid en transparantie; dat zit in ons DNA.

Proud to be me

Missie

We are proud to be. We create hot looks matching your identity and style.
Iedereen verdient het om het beste uit zichzelf te halen en te genieten van een mooie, frisse look zonder een verborgen prijskaartje. Onze haarartiesten zijn door de branchespecialisten opgeleid om jou de look te kunnen geven die het beste bij je past, ongeacht je geslacht, herkomst of leeftijd.