07 apr

Yes! op Waalwijk.nieuws.nlYes! wil een kappersbezoek tot een onvergetelijke ervaring maken. Waalwijk heeft de primeur: de allereerste Nederlandse Yes! salon gaat zich hier vestigen. Zaterdag 5 april opent Yes! in Waalwijk haar deuren.

We houden over het algemeen allemaal van luxe. Maar helaas is luxe niet voor iedereen weggelegd. Martijn de Kort, commercieel directeur van Yes! gaat dus voor betaalbare luxe. “Door de ervaring die we hebben opgedaan bij de andere salons in België, Duitsland, Zwitserland en Australië is dit realiseerbaar. Onze ambitie is een salonmerk met een luxe uitstraling door een warme en toch moderne inrichting te creëren. Met een uitstekende service en kwaliteit. En op een zodanige manier dat het toch betaalbaar is. “

Zonder afspraak
Yes! wil een plek zijn waar klanten altijd welkom zijn en waar je zonder afspraak terecht kan. “Vandaar onze ruime openingstijden. We zijn van maandag t/m vrijdag geopend tot 21.00 uur en op zaterdag tot 18.00 uur. Als klant bij Yes! ben je volgens Martijn verzekerd van een luxe behandeling. “Bij een wasbeurt hoort een heerlijke hoofdmassage en alle Yes! salons werken met uitsluitend luxe verzorgingsproducten, zoals Wella, System Professional en het modemerk Sebastian.


Laatste trends

Ondanks alle luxe behandelingen bij Yes! is de salon dus zeer betaalbaar. “Wassen, knippen en stylen, voor zowel mannen als vrouwen kost bij Yes! € 17,-. Alle kappers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en weten exact wat de laatste trends zijn. Ook op het gebied van kleuren is Yes! innovatief. Bij de ‘All-you-can-color’- service (vaste prijs: € 35,-) kun je zelf bepalen hoe je tot het gewenste kleurresultaat  komt. Je bepaalt zelf de combinatie: indien noodzakelijk met ontkleuren, inclusief highlights. Altijd voor de totaal kleurprijs van € 35,-.

BrainWash
Martijn de Kort is geen onbekende in het kappersvak. Samen met zijn broer Mareno en vader Mari bedacht hij de BrainWashformule 9 jaar geleden. En niet zonder succes. BrainWash Kappers is met 160 salons uitgegroeid tot de grootste kappersketen van Nederland. Nadat vader en zonen BrainWash aan een investeerder verkopen, gaat het drietal helemaal voor het nieuwe concept van Yes!.

Wereldmerk
Oorspronkelijk starten ze met het kappersconcept in België, nu zijn de Yes! salons hard op weg Nederland te veroveren. “Na Waalwijk, openen we binnenkort salons in het centrum van Tilburg en Bergen op Zoom. Vanaf nu leggen we de lat nog hoger: uiteindelijk willen we Yes! tot een wereldmerk uitbouwen.”

Yes! 
Winkelcentrum De Els 72
(Aan de buitenzijde schuin tegenover de Hema en Bakker Bart)

Tekst: Mireille Kleijngeld
Bron: http://waalwijk.nieuws.nl/nieuws/20140404/Eerste-Yes-salon-in-Waalwijk


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.