01 jun

Yes! Golden TicketTry your luck van 1 juni t/m 31 juli 2019 met een Golden Ticket! Je ontvang er één na een behandeling of aankoop bij ál onze Yes! salons.

The real deal:
Je maakt kans op één jaar lang gratis naar de kapper! Deze hoofdprijs is persoonsgebonden en heeft een maximale waarde van €700,- op behandelingen bij onze Yes! salons. Met jouw Golden Ticket heb je altijd prijs. Zo kun je korting krassen op een fijn haarproduct, of jezelf in de watten laten leggen met een self love behandeling.

Voorwaarden:
De enige voorwaarde om mee te doen is dat je als klant geregistreerd staat bij een van de Yes! salons. Houd er rekening mee dat de prijzen niet geldig zijn in combinatie met andere acties.


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.