Vanaf nu werken wij met deze drie geweldige merken: Matrix, Kérastase en Redken Brews! Ben jij nieuwsgierig en wil je graag meer te weten komen over deze merken? Lees dan verder.

Matrix

Matrix is het merk die het dagelijks leven van de kapper en de klant makkelijker maakt. Na meer dan dertig jaar innovatie is de Matrix community springlevend. Zij bieden exclusieve collecties speciale shampoos, conditioners en reinigende conditioners voor elk haartype, textuur en zelfs voor elke haarkleur. Dit om het vinden van de juiste haarverzorgingsregime te vergemakkelijken.

De styling producten van Matrix zijn heel veelzijdig zo hebben zij producten van haarlak tot haargel. Deze producten maken haarstyling gemakkelijk en zijn geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor high impact.

Matrix is een duurzaam merk, elke formule die zij lanceren is steeds schoner en de verpakkingen worden geoptimaliseerd met gerecycled plastic of minder plastic.

Kérastase

Kérastase is sinds 1964 hét merk voor een professionele haarverzorging. De producten hebben hoogwaardige formules en ingrediënten, waardoor de producten de beste oplossing is bij hoofdhuid en/of haarproblemen.

Wat zo geweldig is aan de collectie van Kérastase is dat het uit diverse lijnen bestaat waarbij iedere lijn een andere functie heeft. Zo heb je lijnen die geschikt zijn voor: het behandelen van haaruitval, het bieden van een effectieve/voedende verzorging, het verbeteren van licht futloos haar, het versterken en verstevigen van het haar, het zorgen voor een gezonde glans, het verzorgen van gekleurd haar en nog veel meer! Op deze manier kunnen we onze klanten nog beter helpen en het gewenste resultaat realiseren.

De producten en services van Kérastase bieden iedere vrouw een moment van rust en welzijn. Vanaf nu kunnen onze klanten dit ervaren in onze salons.

Redken Brews

Redken Brews is de productlijn voor mannen dat maar liefst 19 producten in styling, haarverzorging én huidverzorging aanbiedt. Alle producten zijn nóg mannelijker gemaakt met het ingrediënt mout en door de verpakking de vorm van een bierflesje te geven. Dit ingrediënt is een grondstof voor met name bier, jenever en whisky en biedt geweldige voordelen voor het haar, de huid en de hoofdhuid. Mout is rijk aan proteïnen, vitamines en mineralen wat je haar sterker maakt en je huid een gezonde glans geeft.

Is het je inmiddels al opgevallen dat de verpakkingen geïnspireerd zijn door bierflesjes? Het fijnst is dat de verpakkingen voor het eerst 100% van PCR kunststof zijn gemaakt, wat een duurzaam materiaal is. Het materiaal wordt gemaakt van afval en kan na gebruik weer opnieuw gerecycled worden.

Benieuwd naar wat deze producten voor jou kunnen betekenen? We adviseren je graag in onze salon!