10
Lenneke Netjes

04 mei - 2021

Laura luisterde goed naar me en ging volledig in op al mijn wensen. En dat gaf me vertrouwen en het resultaat was helemaal wat ik wilde. Ook de zorgzaamheid was heel goed!
10
Savania Swaep

27 april - 2021

Super salon en een super eind resultaat
8
Anoniem

25 april - 2021

Ik vind het belangrijk dat de stylist mijn wensen begrijpt
9
Anja Hooisma

23 april - 2021

Leuke kapsters. Bruikbare tips. Nemen de tijd voor je.
8
Anoniem

22 april - 2021

Prettig geholpen en nauwkeurig geknipt.
10
Anoniem

11 april - 2021

Top, top, top stylisten! Super blij iedere keer. Top service ook.
9
Anoniem

03 april - 2021

Was anderhalf jaar niet naar de kapper geweest,. Kreeg goed advies hoeveel ik moest laten afknippen en extra verzorging.
9
Anoniem

01 april - 2021

Ik ben voor het eerst geknipt door Damla en ik weet nu al dat ik voortaan alleen maar door haar geknipt wil worden. Ze luistert goed naar je wensen en geeft eerlijk advies en is daarnaast ook nog eens erg gezellig. Ik ben ontzettend tevreden de deur uit gegaan.
7
Anoniem

31 maart - 2021

In het systeem stond een andere behandeling dan de behandeling waar ik een afspraak voor had gemaakt. Achteraf kwam ik er dus achter dat ik wel betaald heb voor dingen die ik niet gekregen heb. Een hoofdmassage en een merk van producten die niet bij mij gebruikt zijn. toen ik wou betalen zei ik al dat het niet klopte kwa prijs. Toen is mijn haar nog geföhnd met een borstel. Nu vind ik dat het kan gebeuren dat het systeem een fout maakt. Maar toch vind ik het jammer dat ik niet alles heb gekregen bij mijn behandeling waar ik wel voor betaald heb. Groetjes!
9
Anoniem

25 maart - 2021

Ze hebben mijn haar van lang naar bob gebracht, omdat ik het wilde doneren. De kapster dacht zelf mee, was relaxt en heeft mijn sluike haar in een mooie bob geknipt. Erg blij met het resultaat en dankbaar dat ik mijn haar kan delen.