Yes! Beauty eventCelebrating beauty! Op zaterdag 23 februari 2019, van 09:00 tot 17:00 uur organiseren wij het Yes! Beauty event en jij bent uitgenodigd. Deze dag staan ál onze salons geheel in het teken van beauty en hebben wij allerlei leuks georganiseerd. Wij vinden het namelijk belangrijk om jou zo nu en dan in het zonnetje te zetten.

Op deze beauty party nemen wij uitgebreid de tijd om te praten over, je raadt het al: beauty! Onze stylisten zijn helemaal up-to-date als het gaat om de laatste trends en dat delen ze graag. Daarbij voorzien ze jou ook graag van persoonlijk advies. Natuurlijk met een lekker drankje in je ene hand, en een hapje in de andere. Ook kun je deze dag ál onze producten en tools scoren met 50% korting én maak je kans op allerlei beauty prijzen. Met als hoofdprijs een make-over t.w.v. €200,-!

Nadat je haren pérfect (én gratis!) in de krul zijn gezet, laten we je natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Geen feest is namelijk compleet zonder een goede goodiebag! Ga naar onze website en vind een salon bij jou in de buurt. See you there!


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.