Verleidelijke lokkenIt’s almost Valentine’s Day! Ga jij op date of staat er een avondje romcoms kijken (inclusief chocolade en ijs, ofcourse) met je vriendin op de planning? Either way, de meest romantische dag van het jaar spendeer je natuurlijk compleet in stijl. Naast een goede outfit zijn verleidelijke lokken op Valentijnsdag een echte must! Wij denken aan grove krullen, flirty knotten en romantische haaraccessoires.

#easy en chic
Ga voor een simpele maar chique look. Een lage knot of staart is helemaal van nu en eventueel ook een prima kapsel om ‘in stijl’ mee op de bank te ploffen.   

View this post on Instagram

When a simple ponytail is anything but ✨✨✨ @bel_pipsqueekinsaigon styled @chelsea.pipsqueekinsiagon’s blonde creation 🔥 #beautylaunchpad

A post shared by Beauty Launchpad (@beautylaunchpad) on

#Go naturel
De meeste boys smelten voor een naturel beauty. Steek je haar op met je favo clip en vergeet niet een paar flirty plukken los te laten hangen.   

View this post on Instagram

Nothing beats a ginger tea on a cold day❤️❤️ and for all my @danielwellington fans I got some good news, they now have 50% off on all the Dapper watches and a free watch strap at every watch purchase! And to top that off you can use my code RIANNE to get an extra 15% off on all the Black Friday discounts! Good Christmas present idea am I right 😏🎄 #ad

A post shared by RIANNE MEIJER (@rianne.meijer) on

#Fallon Fever
Girl crush Fallon weet hoe het moet! Zet een grove krul in het haar voor een ‘sassy-look’. Maak ze met je stijltang en finish je lokken met haarspray. Met een beetje geluk heb je er dan zelfs the-day-after nog plezier van. 

View this post on Instagram

This bitch loves red. #Dynasty tonight💄

A post shared by Elizabeth Gillies (@lizgillz) on

#Not so plain
Ga je voor een basic-outfit? Dan is een haaraccessoire de perfecte upgrade voor Valentijnsdag! Geef een leuke twist aan je haar met een mooie haarspeld of clip.

View this post on Instagram

A trip down memory lane 🧡🖤🧡 #tarrytown #fallseason

A post shared by Claire Lucia Simon ✖️ NYC (@clairelucia) on

Als je haar maar goed zit! Én dat moet met één van deze kapsels zeker goed komen! Twijfel je? Gelukkig heb je nog tijd genoeg om de kapsels uit te proberen. Ga na welke hairdo je het beste staat en waar jij je comfy bij voelt. Kom je er écht niet uit? Kom dan langs bij een van onze Yes! salons. Onze stylistes weten wel raad met verleidelijke lokken. Daarbij kun je nog tot en met 31 maart gebruik maken van onze All About Color deal! Je ontvangt €10,- korting bij een kleurbehandeling vanaf €55,-. Love it! 


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.