Twice as niceDit ‘haar-seizoen’ draait het allemaal om kleur! Warme, uitgesproken tinten om het koude winterseizoen mee door te komen. We love it! Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je stralende lokken en daarom is het belangrijk je gekleurde haar goed te verzorgen. Als de basis van je haarverzorging goed is ben je al een heel eind!

#Shampoo
De Sebastian Hydre shampoo is wat je nodig hebt om jouw gekleurde haar te herstellen na een verfbeurt. De intensief hydraterende ingrediënten maken je haar weer gezond! Ze zorgen ervoor dat je lokken van binnenuit worden gereinigd en gevoed. Hierdoor kunnen ze extra goed hun werk doen en krijgt je ‘frizzy geverfde haar’ zijn glans en veerkracht weer terug. Én, zeker niet onbelangrijk: je nieuwe haarkleur blijft optimaal behouden!

#Conditioner
Nadat de shampoo zijn werk heeft gedaan is het belangrijk de vochtbalans van je haar te herstellen. Daarvoor is de Sebastian Hydre conditioner dé aanvulling die je nodig hebt na je wasbeurt. Deze fijne conditioner dringt diep door in je gekleurde lokken en zorgt ervoor dat de schubben weer worden gesloten. Zo blijven de werkende ingrediënten waar het hoort en kan het je naar vocht verlangende lokken het beste voeden. Door deze boost aan verzorging krijgt jouw geverfde haar een glanzend finishing touche!

De Sebastian Hydre shampoo en conditioner vullen elkaar dus perfèct aan en zijn een echte must-have voor een gekleurd hair-do. Je kunt ze nu samen scoren voor maar €25,- in al onze Yes! salons. Daarnaast kun je ook nog tot en met 31 maart gebruik maken van onze All About Color actie, waarbij je €10,- korting van ons cadeau krijgt op een kleurbehandeling vanaf €55,-. Waar wacht je nog op? Tot snel!


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.