Zomervlechten

24 juni 2019

Een trend die we elke zomer weer graag terug zien komen: de lovely zomervlecht! Voor elke gelegenheid is er wel een passende variant. Een bruiloft, festival of een vakantie naar de zon, de vlecht got your back! Vooral tijdens een hittegolf is een gevlochten hairdo lekker luchtig en daarbij ideaal om plakkende plukken in je gezicht of nek te voorkomen. Bekijk onze favorieten braids voor dit zomerseizoen hieronder!

#Party-do

Zei iemand: party? Wanneer jij van een feestje houdt wil je natuurlijk geen tijd verspillen aan het opnieuw in model brengen van je kapsel. Een half updo met één, twee óf drie invlechten is de oplossing!

#Visgraat

Geef je boxer braids een upgrade en ga voor een visgraat opvlecht. Deze coupe blijft ongetwijfeld de hele dag in con-trol, pinky promiss!

#Crown

Your hair is the crown you never take off, letterlijk. Als je het ons vraagt de perfecte hairdo voor een bruiloft of babyshower.

#Subtile sassy

Een gala of fancy feest in je agenda? Maak dan even een screenshot van deze va-va-voom look! So classy, but sassy.

#Boho blass

Bohemian is een geliefd thema voor bruiloften en festivals. Heb jij dik en lang haar? Dan MOET je deze vlecht proberen! Wanneer deze dubbel gevlochten lokken iets too much zijn voor jou kun je ook gaan voor een simpele ponytail.

View this post on Instagram

✨💎

A post shared by 🎀 Your Braids 🎀 (@yourbraids) on

Verliefd geworden op een vlecht, maar te ingewikkeld? Onze creatieve stylisten worden graag uitgedaagd! Bekijk de openingstijden van jouw dichtstbijzijnde Yes! salon op onze website en kom langs. Tot snel!