We love Moms!

02 mei 2019

Ben jij ook zo dol op je moeder? Dan heb je vast al nagedacht over een moederdaguitje! Niets zo leuk dan deze dag samen door te brengen. Gezellig een hapje eten of de stad in om een cadeau uit te zoeken. En dat doe je natuurlijk het liefst helemaal in stijl. Daarvoor hebben wij de perfecte Moederdagdeal!

Een leuke verassing die ze zeker niet snel zal vergeten. Je kunt namelijk tot 12 mei bij al onze Yes! Salons terecht voor een lovely hairdo. Voor slechts €30,- voorzien wij jou én je moeder van een stylish updo! Laat je door deze blog inspireren voor een mooie moederdaglook.

#Curly ponytail

Met een paardenstaart houd je een flinke haardos de hele dag stijlvol in model! Perfect wanneer jullie nog een actief uit-stapje op de planning hebben staan.

#High updo

Een fancy diner in de avond? Dan is deze look onze favoriet! Héél chique maar toch nonchalant.

View this post on Instagram

Birthday glam #AboutLastNight

A post shared by Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

#Accessoire

We love a good hair jewel! Neem je favoriete accessoire mee naar de salon en laat hem verwerken in je hairdo.

#Low bun

Messy but classy! Een nonchalante knot is vaak lastiger dan het lijkt. Deze variant is wat ons betreft ‘red carpet worthy’ en wellicht een kanshebber als jouw moederdaglook!

#Easy upgrade

Deze look kan echt áltijd! De grove krul maakt het meer dan je ‘everyday look’ én je kunt deze hairdo makkelijk upgraden met een velvet scrunchie of lint.

Weet jij al met welke look je jouw moeder gaat verrassen? Natuurlijk kun je haar ook zelf laten kiezen en is in overleg met onze stylisten heel veel mogelijk. They will work their magic! Zo kunnen jullie samen stylish de dag door. Enjoy Mothersday!