Verleidelijke lokken

03 februari 2019

It’s almost Valentine’s Day! Ga jij op date of staat er een avondje romcoms kijken (inclusief chocolade en ijs, ofcourse) met je vriendin op de planning? Either way, de meest romantische dag van het jaar spendeer je natuurlijk compleet in stijl. Naast een goede outfit zijn verleidelijke lokken op Valentijnsdag een echte must! Wij denken aan grove krullen, flirty knotten en romantische haaraccessoires.

#Easy en chic

Ga voor een simpele maar chique look. Een lage knot of staart is helemaal van nu en eventueel ook een prima kapsel om ‘in stijl’ mee op de bank te ploffen.

#Go naturel

De meeste boys smelten voor een naturel beauty. Steek je haar op met je favo clip en vergeet niet een paar flirty plukken los te laten hangen.

#Fallon Fever

Girl crush Fallon weet hoe het moet! Zet een grove krul in het haar voor een ‘sassy-look’. Maak ze met je stijltang en finish je lokken met haarspray. Met een beetje geluk heb je er dan zelfs the-day-after nog plezier van.

View this post on Instagram

This bitch loves red. #Dynasty tonight💄

A post shared by Elizabeth Gillies (@lizgillz) on

#Not so plain

Ga je voor een basic-outfit? Dan is een haaraccessoire de perfecte upgrade voor Valentijnsdag! Geef een leuke twist aan je haar met een mooie haarspeld of clip.

Als je haar maar goed zit! Én dat moet met één van deze kapsels zeker goed komen! Twijfel je? Gelukkig heb je nog tijd genoeg om de kapsels uit te proberen. Ga na welke hairdo je het beste staat en waar jij je comfy bij voelt. Kom je er écht niet uit? Kom dan langs bij een van onze Yes! salons. Onze stylistes weten wel raad met verleidelijke lokken.