Time to go short!

05 augustus 2019

Heb jij altijd al eens een korte coupe willen proberen? The time is now! Niets zo fijn als een zomerbriesje dat blaast in je blote nek. Daarbij kan het afknippen van je lokken wonderen verrichten voor de gezondheid van je haar. Om je te inspireren en te helpen bij het maken van een keuze hebben wij de mooiste, stoerste en de meest sexy short cuts voor de zomer 2019 hier verzameld!

#Bosslady

O so classy, maar meer dan stoer! Robin Wright rockt deze coupe zo goed. Het bewijs dat kort haar ook heel vrouwelijk kan zijn.

#Kortebob

Toch wel spannend, de schaar in je dierbare lokken! Je hoeft niet meteen all-the-way te gaan. Met deze korte bob kun je eerste even wennen aan een kortere hairdo.

View this post on Instagram

ceiling crown ⭐️ (@kristin_ess 🤫)

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

#Todyefor

The pixie cut is back! Note: je kunt nu véél makkelijker alle hair color trends volgen! Vooral wanneer jij durft te gaan voor een heel kort kapsel hoef jij je om haarbeschadiging niet meer druk te maken.

#Accessoires

Met deze speelse snit kun je alle kanten op en je verzameling accessoires hoef je zeker niet de deur uit te doen. Sterker nog: zonder lange lokken vallen ze juist extra op!

View this post on Instagram

Stay unbothered, it helps you live. #kristenstewart

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) on

#Whitequeen

Als zelfs Khaleesi aka Emilia Clarke short gaat kunnen wij echt geen tegens meer bedenken. We vinden haar korte coupe met girly lange lok ge-wel-dig!

Voor meer inspiratie volg ons op Facebook: Yes! Worldwide Hairsalons en Instagram: @yesexpertsinhair. See you there!