Shiny hair

27 november 2018

Never underestimate the power of shiny hair! Haar is namelijk het mooist met een natuurlijke glans én het kan je zelfver-trouwen een enorme boost geven. Lees daarom snel verder hoe je met deze makkelijke tips een mooie gloed in je haar krijgt!

Hydrateren is key! Zorg daarom dat je na het wassen van je haar een vochtinbrengend product gebruikt, zoals een conditioner of masker. Gebruik voor een extra shiny effect de Dark Oil van Sebastian. Met deze ‘wonderolie’ ben je 48 uur lang verzekerd van een verzorgend effect en super glanzend haar!

Misschien niet de handigste tip tijdens de feestdagen, maar zeker waar: gezond eten. Je eetpatroon heeft namelijk veel invloed op de ‘conditie’ van je haar. Drink daarom dagelijks ongeveer 2 liter water, eet veel verse groentes en fruit en zorg dat je voldoende gezonde vetten binnen krijgt. Neem dus lekker een handje noten tussendoor of verwerk avocado in jouw kerstmenu.

Investeer in een goede borstel! Een (goedkope) synthetische borstel kan het haar gemakkelijk beschadigen. Zeker als je borstel ook oud is breekt het je haar gemakkelijk af. Hierdoor kan je haar er dood en onverzorgd uit gaan zien. En dat wil je natuurlijk niet!

Stralende lokken zijn een must voor de decembermaand. Dus snel aan de slag met onze tips, dan zit jij er ‘schitterend’ bij deze Kerst!