Romantische vlechten

15 december 2018

Kerst en Nieuwjaar zijn dé dagen om te experimenteren met looks die op een ‘normale dag’ net iets te veel gedoe zijn. Jouw kans dus om uit te pakken met een romantische vlecht. Hiermee kun je behoorlijk variëren en het is vaak makkelijker dan dat het eruit ziet!

C’est Chic! Deze mooie updo is super elegant en heel makkelijk om mee te variëren. Zo kun je op Tweede Kerstdag je ‘nette’ knot ook dragen als paardenstaart of messy bun. Haal eventueel voorzichtig een aantal plukjes haar los voor een ‘flirterig’ effect.

Ga je liever voor een wat stoerdere look met een romantische touch? Dan is dit kapsels zeker wat voor jou! Je kunt je losse haar lekker wild föhnen of maak een grove slag met je stijltang voor extra veel volume. Oja, en vergeet de haarspray niet!

Draag je haar los en ga voor feestelijke krullen met een subtiele invlecht. Deze invlecht is niet makkelijk dus hier zul je wellicht wat hulp van je zus of vriendin bij kunnen gebruiken. Maar deze romantische look is zeker de moeite waard!

Dit klinkt misschien een beetje raar, maar mocht je graag meerdere dagen van je mooie vlecht willen profiteren slaap dan met een panty over je haar. Knip een stuk van een panty af en draag hem als haarnetje over je hoofd. Dit voorkomt wrijving met je kussen en zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je party hair.

Liever je haar door een professional laten doen? Bezoek een Yes! Salon bij jou in de buurt. Onze stylisten helpen je graag aan een mooie look voor de feestdagen!