Q&A met onze haarstyliste Amy

28 januari 2020

Welk product werkt het beste tegen dode haarpunten? En hoeveel kost een het knippen van een pony? IT'S Q&A TIME! Vorige week maandag kon je je vraag stellen aan onze haarstyliste Amy van YES! in Oss and she is ready to answer!

Q : Wat moet je doen met geverfd haar dat steeds vettig is?
A : Als je steeds vettig haar hebt kan het zijn dat je de verkeerde shampoo gebruikt. Het beste is dan om even langs te gaan bij een van onze salons om je te laten adviseren wat het beste bij jou gekleurd vettig haar past

Q : Hoeveel kost het om een pony te laten knippen?
A : Een pony knippen kost bij ons eigenlijk niks, dat is bij ons een service! Je kunt dus gewoon bij ons binnen lopen om een pony te laten knippen.

Q : Welk product werkt het beste tegen dode haarpunten?
A : Het beste product wat je kunt gebruiken is een haarmasker, dat je meest intensieve. Dan zou ik je door een haarstyliste laten adviseren of het hydratatie of een repair nodig heeft.

Q : Bieden jullie ook giftcards aan?
A : Wij bieden zeker giftcards aan! Je kunt zelf het bedrag bepalen, al wil je van €5,- tot €100,-. Ik zou zeggen, kom langs en haal een giftcard!

Q.: Hoe snel moet ik mijn uitgroei laten bijwerken?
A : Dat is bij iedereen verschillen. Bij de meeste is het vier tot zes weken. Als je nu binnen zes weken je afspraak inplant krijg je ook nog eens 10% korting op je behandeling!

 

Hopelijk hebben jullie antwoord op jullie veelgestelde vragen! Zit je tóch nog met een brandende vraag? Kom dan langs in een van onze salons, dan kan een van onze haarstylisten je vast helpen!