Pony power

28 maart 2019

Zit jij al een eeuwigheid in het dilemma: wel of geen pony? We feel you! Het is natuurlijk altijd spannend om flink de schaar in je lokken te zetten. Een pony kan je hele look behoorlijk veranderen. Daarbij moet je rekening houden met wat extra tijd in de ochtend om je pony te stijlen én moet het regelmatig bijgeknipt worden. Daarom is het verstandig je goed te oriënteren voordat je deze stap neemt. Gelukkig heeft de pony-trend dit jaar behoorlijk doorgezet en is er meer dan genoeg inspiratie te vinden!

#Volume

Voor meiden met héél dik haar is een pony een echte do. Niets zo mooi als een volle bang én het scheelt weer wat volume, want ja er zijn meiden die graag iets minder haar zouden hebben.

#Curly bang

Wie denkt dat krullen en een pony niet samengaan heeft het mis! Het zal niet bij iedereen zo eenvoudig zijn én we zullen zeker niet ontkennen dat het wat extra aandacht nodig heeft, maar dan heb je ook wat.

#Het gordijntje

Deze variant wordt ook wel gordijn-pony genoemd, waarom lijkt ons duidelijk. Vooral voor de grote twijfelaars onder ons heeft deze pony één groot voordeel, namelijk: wanneer je er klaar mee bent is het zo weer lang gegroeid! Go for it.

View this post on Instagram

Yacht rock.

A post shared by Alexa Chung (@alexachung) on

#Baby bang

Een ultra korte pony! Deze trend maakt dit jaar een big comeback, steeds meer celebs rocken deze look.

#Classy but sassy

Een perfect geknipte pony, zodat je er nét onderdoor kunt kijken. Gecombineerd met een chique topknot leent dit kapsel zich uitstekend om stiekem te flirten.

#Nonchalante pony

Een rommelige pony is de upgrade voor een luchtig voorjaarskapsel. Daarbij kun je er nog alle kanten mee op, maar net waar je zin in hebt!

View this post on Instagram

the romance

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Genoeg variaties dus als het gaat om deze trend! Belangrijk is om niet zomaar voor je favoriet te kiezen, maar je te laten adviseren door de professionals. Onze Yes! stylisten weten précies welke pony het beste zal staan bij je gezichtsvorm en haartype. Zo krijg jij zeker geen spijt van je nieuwe kapsel!