Mannenlooks voor de feestdagen

27 november 2018

Heb jij al een hele tijd hetzelfde kapsel? Ga deze Kerst voor een nieuwe haarsnit of verras je vriendin met andere look. Wij inspireren je graag met de nieuwste kapsels en trends! Dit zijn dé mannenlooks voor de feestdagen.

# Slicked back

Of je nu halflang haar hebt of heel kort, met de slicked back look zit je helemaal goed. Je ‘slickt’ je haar gewoon naar achteren met heel veel wax of gel. De ladies zien deze look het liefst met een plukje los aan de voorkant.

# Elvis

Je ziet momenteel veel rock ’n roll punk invloeden. En wie rock ’n roll zegt, denkt Elvis! Neem zijn haar als inspiratie en ga voor een ‘smooth’ kapsel met volume.

# Classic

Zijn al die ‘natte kapsels’ iets too much voor jou? Ga dan voor klassieke uitstraling met een rauwe twist. Met een getrim-de baard maak je deze Kerstlook helemaal af. Dit kapsel gaat goed samen met een nette blouse en de grovere stof van je warme kersttrui.

# Haircut

Heb je zin om de schaar eens goed in je haar te zetten, dan is nu het moment. Ga voor een ‘badass’ uitstraling deze feestdagen en knip je haar ultra kort. Het is ook nog eens super easy in de ochtend!

Wil je graag meer styling advies over producten of de nieuwste herenkapsels? Bezoek dan een van onze Yes! Salons bij jouw in de buurt.