Mannenlooks 2019

13 juni 2019

Trend alert! Ben jij voor jezelf, je vriend of misschien wel vader, op zoek naar een nieuwe zomerlook. Wij inspireren je graag met onze favorieten trends voor de zomer 2019. Daarbij hebben we rekening gehouden met praktische en luchtige kapsels die je makkelijk in model kunt brengen wanneer je op vakantie bent. Elke trend hebben we aangevuld met ons favoriete styling product om de betreffende coupe goed ‘in control' te houden!

#Trend 1

Nee geen opscheer, maar een undercut! Deze look kenmerkt zich door het grote verschil in lengte. Geen subtiele overloop maar een harde cut. De populairste snit van het moment en makkelijk aan te passen naar je totale look. Denk aan een slicked back, kuif of rommelig model. Wanneer je graag afwisselt adviseren wij de Sebastian Microweb Fiber stylingpasta. Deze geeft mooi vorm aan élk kapsel!

View this post on Instagram

🔥?

A post shared by Jan Versteegh (@jan_versteegh) on

#Trend 2

Veruit het meest praktische kapsel voor het zomerseizoen. Deze haarstijl is namelijk bedoelt om zo natuurlijk mogelijk te dragen. Deze nonchalante look werkt het beste bij dikke haartypes met volume. Ook lange lokken à la Jon Snow doen het goed dit seizoen en lenen zich perfect voor deze haarstijl. Om meer hold in je warrige lokken te creëren adviseren wij de Sebastian Molding Mud voor een matte finishing touch.

#Trend 3

Is het jouw al opgevallen? Het hipsterkapsel (vaak inclusief baard) wordt weer alleen gedragen door de échte hipster en de klassiekere haarsnitten zien we steeds vaker terug. Zo ook de scheiding. Casual chique en goed voor elke gelegenheid. Dit kapsel is altijd al populair geweest met als steady promoter: George Clooney! Het beste in model te brengen en houden met de Sebastian Gel Forte. Deze gel met parelmoer vormt elke pluk precies zoals het moet én heeft een glanzende finish.

Heb jij nog geen cadeau voor Vaderdag? Verras je pa met een nieuwe coupe of fijn product dat perfect past bij zijn kapsel!