Mannen manen

06 september 2019

Laat je haar groeien! Warrige manen en lange krullenbollen zijn het namelijk helemaal dit najaar. Deze trend zat er al een tijd aan te komen, maar deze herfst en winter zet het dan eindelijk door. We zien hierin duidelijk de jaren 60 en 70 terug, maar gelukkig met een moderne twist. Deze trend is zeker niet alleen voor mannen met slag of krullend haar, ook wanneer je stijl, sluik of dun haar hebt zijn er genoeg mogelijkheden. Neem dit gewoon als je uitgangspunt om je nieuwe kapsel een persoonlijke touch te geven. Zoals altijd geven de celebs het goede voorbeeld. Bekijk hier een aantal van onze favoriete long-hair-coupes!

#Inbetween

Dat Harry Styles stijl heeft is een gegeven! Met zijn halflange kapsel maakt hij al zijn signature outfits helemaal af. Daarbij is het een ook nog eens de perfecte snit wanneer je besluit jouw haar van kort naar lang te laten groeien.

View this post on Instagram

Houston, Live On Tour.

A post shared by @ harrystyles on

#Krullenbol

Heb jij van nature krullend haar? Dan ben jij een van de gelukkige en is dit model en überhaupt deze hele trend jou op het lijf geschreven! Overleg met je stylist welke lengte het beste past bij jouw type krul.

#Stijl

Slicked back, in een middensheiding, achter je oren of als out-of-look… met deze lengte kun je álle kanten op.

#Cool

Ook Cole Sprouse bewijst dat deze trend met elk haartype kan werken. Klassiek en ruig tegelijk!

#Badboy

Met deze nonchalante coupe is flirten geen probleem. Hier wil elke senorita wel even een hand doorheen halen!

View this post on Instagram

New Jersey night 1 🖤🦋

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

#Classy

Brad Pitt rockt natuurlijk alles, zo ook deze lange lokken. Heel eenvoudig en ook geschikt als je geen slag hebt, maar pas op met dun haar. Wanneer je het té lang laat groeien kan het snel sliertig worden en is de ‘pit’ uit je kapsel. 🙂

Overtuigd en wil je graag toewerken naar een langere haarlook, maak dan samen met een van onze stylisten een plan. Toegegeven: we zeggen het niet graag, maar ga ietsje minder vaak naar de kapper. Houd het wel bij zodat je niet als Tarzan naar je werk gaat en ook tijdens de groeiperiode je coupe mooi in model blijft. Succes!