Kapsels voor onder een hoed

17 september 2018

Of het nou tegen de kou óf een uitgesproken fashion statement is, in het najaar zien we steeds meer hoedjes, mutsen en grote haarbanden. De mooie en unieke hoofddeksels maken het ons niet altijd makkelijk om een leuke twist aan je haar te geven. Daarom verzamelden wij inspiratie zodat jij weet hoe je jouw haar op verschillende manier kan dragen met accessoires zoals een hoed, muts of haarband.

#1. Tu parles francais?

Franser kan het bijna niet. Een baret en een stijlvol kapsel. Een korte coupe met een warrige pony zijn een perfecte match dit najaar.

#2. Messy volume

Een hoed betekent niet dat het volume van je haar verloren hoeft te gaan. Ook mét kan je jouw haar wat extra body geven. Je kunt hiervoor een texture spray of volume poeder gebruiken.

#3 Achter de oren

Já, ook onder een hoedje of petje kan je jouw haar achter je oren dragen. Met een stijle, korte of lange coupe geef je een stijlvolle twist aan je look.

View this post on Instagram

My champ ❤️

A post shared by Romina Luciana 🍕 (@rominaluciana) on

#4 70’s Headband

Lange lokken met een 70’s gevoel doen het goed dit najaar. Draag je haar voor de haarband in een middenscheiding en laat je plukken onder de haarband verdwijnen. Zorg ervoor dat je achter de haarband je haar naar achter kamt en wat extra volume geeft met bijvoorbeeld een volume poeder. Geef je look net dat beetje extra door te kiezen voor een haarband met print.

Met deze tips heb jij het dit najaar lekker warm én ben je fashionable. Voor meer inspo kun je ons blijven volgens op Instagram en Facebook!