Herfst Relaxmomentje

06 september 2018

De zomer loopt ten einde en daarmee ook de zonnige dagen. Als we klaar zijn met het genieten van de zon is het tijd om ons haar weer helemaal op te laden. Wij hebben drie simpele stappen op een rijtje gezet, waarmee jij jouw haar nieuw leven inblaast deze herfst!

1. Haarmasker

Je had het misschien al kunnen voorspellen. Maar de eerste stap is het haar masker. Tijdens jouw me-time kun je naast lekker relaxen ook je haren herstellen. Compleet met een goed boek of spannende serie én een vochtinbrengend haarmasker zijn jouw lokken snel weer de oude. Let op dat je een haarmasker gebruikt die de vochtbalans in jouw haar reguleert en het beschadigde haar voed. Gebruik het masker een of twee keer per week voor goed verzorgde lokken.

2. Slaap zonder elastiekje

Een strakke staart tijdens het slapen is een aanslag op je haar. Het haar kan hierdoor beschadigen en zelfs af-breken. Een oplossing is met je haar in een vlecht die je niet vast maakt, te gaan slapen. Een extra tip is een kussensloop van satijn of zijde aanschaffen. Door de zachte stof ontstaat er minder wrijving waardoor de haar-schubben minder snel zullen beschadigen. Doei beschadiging!

3. Laat je puntjes knippen

Je hoeft niet rigoureus de schaar in je haar te zetten, maar het knippen van je punten kan geen kwaad. Inte-gendeel, zo voorkom je dat je punten verder zullen splijten en er daardoor op een later moment, meer centime-ters van je haar af moet. Na een knipbeurt ziet je haar er altijd weer lekker fris uit.

Voor meer tips kan je terecht bij een Yes! Salon bij jou in de buurt én blijf onze Facebook en Instagram volgen!