Hair color trend: Pink and Purple

17 juni 2020

Think pink and wear it! Misschien een beetje gedurfd, maar paarse en roze haartinten zijn dè must-have kleuren van het moment. Deze toffe haartinten zijn niet alleen leuk voor bij een speciale gelegenheid, maar kunnen ook superleuk zijn voor in het dagelijks leven. Met deze haartinten zul je zeker niet te missen zijn op straat. Ben jij benieuwd naar de prachtige Pink & Purple looks die onze stylisten in de afgelopen weken hebben gecreëerd? Lees dan gerust verder.

De zomer is bijna in zicht en met deze toffe haarkleuren ga je de zomer extra stralende door. Het leukste aan deze kleuringen is dat je kunt kiezen wat bij jou past. Ben je van mening dat lichtere tinten jou beter staan dan donkere tinten of juist andersom? Dat is bij deze look helemaal niet erg, want het kan allebei!  Onze stylisten hebben zich weer van hun beste kant laten zien en dit willen we graag met jullie delen.

Yes! Salons Nijmegen Dukenburg

Yes! Salons Lelystad

Yes! Salons Wijchen

Yes! Salons Delft

Durf jij ook op te vallen met zo’n mooie Purple & Pink kleuring?! Ga dan naar onze salonpagina, vind een salon bij jou in de buurt en bel meteen om een afspraak te maken!