Haarroutine upgrade

14 mei 2019

Heb jij een vaste haarroutine? Wanneer je eenmaal een fijne manier hebt gevonden om jouw haar te verzorgen en stylen is dat iets waar je al snel voor lange tijd aan vast blijft houden. Wij geven je groot gelijk! Het bespaart een hoop tijd in de ochtend en geeft je de ruimte om nog eens extra te snoozen. Deze luxe willen we je zeker niet ontnemen, maar wij delen wel graag onze favoriete salonproducten om je routine easy te upgraden. Zonder dat het je al te veel tijd zal kosten. Beloofd!

#Verzorging upgrade

Onze stylisten adviseren de Wellaplex no.3 als herstelbehandeling na het verven van je coupe. Deze crème helpt namelijk het haar sterk, zacht en soepel te houden. Het wonderingrediënt in Wellaplex is Malic Acid, oftewel appelzuur. De functie hiervan is het maken van nieuwe haarbruggen en beschadigd haar te herstellen. Een echte must-need voor zowel geverf-de als natuurlijk beschadigde lokken!

#Styling upgrade

Het bestaat! De Dark Oil van Sebastian geeft glans zonder het haar vet te maken. Daarnaast creëert het extra body én beschermt deze olie je haar tegen UV-schade. Komt dat even goed uit met de zomer in het vooruitzicht! Ingrediënten als sandelhout, cederhout en arganolie verrijken je lokken en vergroten het effect van andere stylingproducten. Een paar druppels aanbrengen op vochtig of droog haar en stylen maar!

Deze ‘upgrade-producten’ zijn geschikt voor álle haartypes! Wil jij graag persoonlijke advies? Loop dan eens binnen bij een van onze salons en laat je helpen door een van onze stylisten. Bekijk op onze website welke Yes! salon jij wilt bezoeken!