Easy Easter look inspiratie

10 april 2020

Easter is almost here! Als we aan Pasen denken, denken we automatisch aan een heerlijk ontbijtje waarmee we de dag goed mee kunnen starten. Maar we moeten niet vergeten dat dit ook weer een perfect moment is om een nieuwe look uit te proberen! Heb jij nog niet nagedacht over een nieuwe look? No problem! Met de volgende drie Easy Easter looks krijg je genoeg inspiratie om tijdens Pasen te stralen.

The low Easter bun

Ga je liever voor een simpele look, dan is the low Easter bun zeker wat voor jou. Deze look kun je op je eigen manier leuk maken, door bijvoorbeeld hele opvallende oorbellen te dragen of door een kleine strik om je knot te maken.

View this post on Instagram

📱

A post shared by Kim Duong |Germany-Stuttgart 🪐 (@blvckd0pe) on

The messy half up half down

De naam zegt het al! Deze look is heel eenvoudig te creëren en het hoeft er totaal niet perfect uit te zien. Een perfecte look voor de dames met kort en lang haar. Wil je iets meer waves? Gebruik dan een krultang. Je kunt ook een beetje met de look spelen, zo kun je bijvoorbeeld twee plukjes aan de voorkant eruit laten.

The scarf braid

Wil je lekker extra doen en voor een look gaan die je niet dagelijks draagt? Dan is dit wel wat voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is een sjaal naar keuze toe te voegen aan je vlecht! Cute right?

Heeft deze blog jou geïnspireerd? Wij zijn benieuwd welke look jij hebt gekozen. Tag ons @yesexpertsinhair en show us your look!