Beach hair

12 juli 2019

Yes, we love beach hair! Even een duik in de zoute zee en je lokken vervolgens laten drogen door de zon is niet echt iets wat in je dagelijkse ochtendroutine past. Gelukkig kun je met de juiste producten en styling methode deze hairdo perfect nabootsen. But how? Wij maakte een handig stappenplan om de perfecte beachlook te creëren en dat zonder al te moeilijke taferelen.

#Stap 1

Mag jouw beach coupe écht messy zijn? Ga dan voor flink wat versteviging in je haar. Breng een mousse aan en gebruik de Ocean Spritz van Wella. Met deze spray ben je gegarandeerd van de juiste structuur in je lokken. As you may know: haarproducten worden áltijd beter opgenomen in nat haar. Spring daarom van te voren even snel onder de douche of maak je haar nat met een waterspuit.

#Stap 2

Now you are ready to scrunch! Ga met je handen door je haar heen om het te verdelen in strengen. Knijp vervolgens van-uit de uiteinde naar boven de golven in model. Voor een nóg nonchalantere look kun je extra volume toevoegen door dit te doen met je hoofd ondersteboven. Laat het vervolgens aan de lucht drogen of gebruik een föhn op de koude én laagste stand om je haren niet te beschadigen.

#Stap 3

Mocht je nog niet helemaal tevreden zijn met het resultaat dan kun je een paar plukken grof krullen met je stijl- of krultang. Vooral voor de ladies met futloos en stijl haar is deze extra handeling een ware game changer!

Is deze routine toch nog too much voor jou? Maak dan, voordat je gaat slapen, twee vlechten in je handdoekdroge haar. Wanneer je in de ochtend deze eruit haalt zul je verrast worden door een subtiele slag. Voor extra structuur en hold is de Ocean Spritz van Wella wederom onze favoriet!

Volg ons op Facebook of Instagram: @yesexpertsinhair, voor meer handige tips en inspiratie!