Autumn struggle: futloos haar

01 oktober 2019

Zijn je lokken pluizig, droog en krijg je het maar niet in model? Oftewel heb je last van futloos herfsthaar? We feel you. Ons haar heeft een sterke eigen wil en ieder seizoen neemt de nodige hairstruggles met zich mee. Om wéér een bad hair day te voorkomen hebben wij een aantal makkelijke tips & trucs op een rijtje gezet. Time to get the volume back!

#Conditioner

Je futloze haar extra voeden met conditioner klinkt heel logisch, maar toch raden wij het tegenovergestelde aan. Conditi-oners zijn namelijk vet en maken je lokken zwaar. Probeer daarom te minderen met je geliefde crème. Lastig? Gebruik dan je conditioner vóór je shampoo, daarmee maak je ook al een verschil.

#Scheiding

Super easy en meteen uit te proberen: verplaats je scheiding. Wanneer je jouw hairdo altijd in dezelfde scheiding draagt kan ‘just a hair flip’ al een groot effect hebben. So, give it a try!

#Buildup

Gebruik niet te veel producten! Wanneer je haar futloos is heb je al snel de neiging om veel product te gebruiken, maar dit werkt juist averechts. Het maakt simpelweg je haar zwaar. Gebruik daarom een toefje minder en ga voor lichte pro-ducten of verdun het met een beetje water.

#Highlights

Met highlights creëer je optisch meer volume en daarbij geeft het een frisse look. Tip: na het kleuren van je haar verdient het wel wat extra aandacht. Verwen het daarom eens in de week met een licht haarmasker.

Keep an eye on us! Wij delen elke week nieuwe haartips en -inspiratie voor de mooiste herfst hairdo.