About last year…

27 december 2018

Van lang naar een korte bob. Van astinten naar een warme look. Welke transformatie heeft jouw haar dit jaar meegemaakt? Vandaag is het alweer de laatste zondag van 2018. Een goed moment om eens terug te blikken naar dé kapsels van 2018 en welke simpele trends we nog kunnen toepassen om stijlvol het nieuwe jaar in te gaan? Je leest het hier!

Blond-blonder-blondst. Als blondine zat je helemaal goed dit jaar. Ook de extremere blondtinten, zoals platina en zilver-grijs, die in 2017 al hun intrede deden, werden in 2018 pas echt omarmd. Anno 2019 kom je nog steeds goed weg met blond haar, al zien we geleidelijk aan wel meer warmte terugkomen in de blonde coupes van de celebs en influencers.

De bob is de meest gevraagde haarstijl van 2018. Niet gek toch! Deze haartrend is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld en wij zijn daar heel blij mee. Er zijn tegenwoordig heel veel variaties op deze haarstijl en wat ons betreft een blijvertje voor het nieuwe jaar.

2018 is het jaar van de scrunchie! En geloof ons: deze vrolijke elastiek is ‘just the beginning’ van een nieuwe hit. De haaraccessoires gaan in 2019 namelijk een enorme doorbraak maken. The bigger, the better! Wil jij optimaal ‘schitte-rend’ het nieuwe jaar inluiden? Ga dan voor een bling-bling speld of een shiny haarband.

Fijne jaarwisseling! Wij zien je graag terug in 2019, want zoals men zegt: new year, new hair