Trendkapsel: de blunt bobBen je op zoek naar een trendy kapsel en twijfel je nog tussen kort (hip!) of lang (altijd goed!) dan hebben we goed nieuws voor je. Met een blunt bob zit safe en heb je gelijk een van de trendkapsels van deze herfst te pakken!

Zeker nu we in de seizoenen zitten waar we diep wegduiken in dikke shawls en capuchons is een blunt bob een ideaal kapsel dat eenvoudig goed in vorm te houden is. De boblijn valt tot net iets onder je oren en kan een speels effect krijgen door ‘m ietwat schuin af te snijden.

De blunt bob leent zich voor veel creativiteit. Gooi je haar speels van de ene naar de andere kant en laat het subtiel verwilderen. Een flinke herfstwind zal jouw kapsel niet ruïneren – het hóórt gewoon zo!

Dit kapsel kan met stijl haar, of als een grove slag hebt. En als zelfs Kim Kardashian, Dua Lipa en tal van andere grote influencers ervoor kiezen, dan is het duidelijk: de blunt bob is helemaal now!


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.