Trend of blijvertje?Het lijkt alsof balayage zijn plek in het kappersjargon goed heeft veroverd. Deze techniek om haar te kleuren op een subtiele, natuurlijk wijze zie je veelvuldig terug bij allerlei kapsels. Niet zo gek, want in een relatief korte tijd wordt je er mee op zijn best behandeld. De balayage is here to stay!

Bala-watte?
Balayage is een Franse uitspraak het schildersvak. Het betekent ‘vegen’ of ‘verven’. Toegepast op kapsels geeft het een mooi resultaat, gekenmerkt door afwisselend lichte en donkere delen. Deze techniek is toe te passen op vrijwel alle haarlengtes en geeft zodoende een natuurlijk ‘sun kissed’ effect.

Vlotte techniek
Een bijkomend voordeel van balayage is dat er geen folies worden gebruikt om kleuren in te zetten. Dat is wel zo duurzaam: geen enorme berg folies die het milieu belasten. Balayage heeft natuurlijk wel de tijd nodig om in te trekken, dus houd rekening met een behandeltijd van tot twee uur.

Alle tinten verzamelen
Een balayage kan bij zowel licht als donker haar, dus van blond tot bruin. De lengte maakt daarbij niet uit. Is je haar zeer donker en wil je toch een balayage, dan heeft je haar daarvoor eerst een kleur neutraliser nodig. De balayage zal daardoor beter pakken.

Wil jij ook een goede balayage? Loop dan bij ons binnen en laat je goed adviseren. Dan kijken we welke kleur het beste aansluit, en hoe het effect het beste bij jouw haar uitkomt.

 


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.