Spring ready!Get your hair spring ready! Je zou het misschien niet zeggen, maar over een aantal dagen begint de lente. Hét moment voor een frisse hairdo. Gelukkig zijn er heel wat kleurtrends die goed aansluiten bij deze tijd van het jaar. Daarbij is onze All About Color deal nog tot 31 maart geldig en kun je dus bij alle Yes! salons een nieuwe haarkleur scoren met een leuke korting! Lees snel verder als je meer wilt weten over deze deal én de mooiste kleurtrends.

#Honingblond
De queen van álle lentekleuren is toch echt honingblond. Een zwoele, warme blondtint waar je wel lentekriebels van moet krijgen!

#Pretty in pink
Altijd al roze lokken willen uitproberen? Dan is nu het moment, nog nooit was deze pastelkleur zo populair!

#Volume
Door het gebruik van verschillende kleuren blond dansen jouw krullen het voorjaar in met éxtra veel volume.

#Blits brons
Een bronze hairdo mag zeker niet in dit rijtje ontbreken. Ga voor subtiele plukken of all the way!

#Blonde make-over
Met alleen een aantal highlights creëer je frisse lentecoupe. Simpel is that!

Van welke kleur krijg jij lentekriebels? Ga er dan gewoon voor! Onze stylisten helpen je graag. Oja, vergeet niet gebruik te maken van de All About Color deal en ontvang €10,- korting op een kleurbehandeling vanaf €55,-.

Let’s meet in spring!


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.