Salon resultsHeb jij vorige week het Yes! Beauty Event bezocht? Dan hoeven we jou niet te vertellen dat het een héle geslaagde party was! Naast alle gezelligheid hebben onze stylisten veel beauty advies gegeven, krullen gezet én mooie make-overs gemaakt. Voor alle ladies die er helaas niet bij zijn geweest hebben wij de mooiste resultaten op een rijtje gezet ter inspiratie. Je ontvangt namelijk nog tot en met 31 maart €10,- korting op een kleurbehandeling vanaf €55,-!

#Silver grey
Thumbs up voor onze stylisten bij Yes! Etten-Leur. Daar werd deze zilveren coupe gemaakt tijdens het Beauty Event.

#Shiny hair
Een bronzen tint die je tegemoet straalt! Een halve updo geeft deze look nog net wat extra pit.

#Grijs-meets-blond
Jaloers op deze grijs blonde lokken? Dat snappen we! Ook deze tevreden klant bezocht onze Yes! Salon in Etten-Leur.

#Copper Fades
Made by Amy tijdens het Yes! Beauty Event in Oss. Een koperkleurige balayage volgens de nieuwste voorjaarstrends!

Verwen jezelf en ga met een nieuwe haarkleur het voorjaar in! Onze All About Color deal is nog de hele maand geldig en maakt het natuurlijk een stuk aantrekkelijker. Twijfel je nog over je nieuwe hairdo? Bekijk dan onze Facebook en Instagram @yesexpertsinhair voor meer inspiratie en trends. Zien we je daar!


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.