Party balayageMet de feestdagen willen we er natuurlijk allemaal op ons ‘kerst-best’ uitzien. Met de balayage kleuring zit je voor de decembermaand helemaal goed en is jouw haar de kroon op je partylook! Om je te inspireren hebben we een aantal mooie resultaten uit onze salons op een rijtje gezet.

Creëer een speels effect door te gaan voor een ‘blend balayage’: een kleur

Met de ‘caramel balayage’ voeg je warmte toe aan je kapsel. De perfecte kleuring voor de koude wintermaanden én een stralende look bij het kerstdiner.

Maak een statement met de ‘straight balayage’. Hoe groter het kleurverschil, hoe stoerder de look!

Wil je meer diepte in je haar? Ga dan voor een soft balayage. Met deze natuurlijke look zit je altijd goed, ook tijdens de feestdagen.

Wil jij ook een balayage voor de Kerst? Loop dan binnen bij een van de Yes! salons. Onze stylisten kunnen je adviseren welke kleuring het beste bij jouw haar past, zodat jij er op je mooist uitziet voor de feestmaand!

 


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.