Opnieuw gestyled: het online YES portaalWe helpen je graag je haar zo goed mogelijk te stylen. Een goede stijl zit in onze genen: je ziet het terug in onze behandelingen, onze service en in onze salons. Maar ook online blijven we graag goed gestyled.

Misschien had je het al gezien, maar onze website heeft onlangs een flinke upgrade gekregen. Met onze designers hebben we veel aandacht besteed aan een nieuwe opmaak om onze online bezoe- kers niet alleen in stijl, maar ook functioneel te bedienen. Met een duidelijke en overzichtelijke web- site waar je alles over YES salons vindt.

Op onze nieuwe site vind je duidelijk een overzicht van onze prijzen, blogs over de laatste trends en tips en natuurlijk de locaties van alle YES salons.

Natuurlijk staan we altijd in onze salons voor je klaar, waar je de aandacht krijgt die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.