Na-zomer trendsGenoten van je heerlijke getaway? Helaas komt ook dit jaar een einde aan de zomervakantie en gaan (of zijn) de meeste mensen alweer back at work of school! Sluit je vakantie af met een bezoek aan je favoriete haarstylist. Je door de zon beschadigde punten eraf of heb jij zin in iets totaal anders? Onze experts helpen je graag aan een nieuwe of opgefriste look. Dit zijn dé drie grootste trends van het moment!

Friendly reminder: plan je bezoek voor 30 september en scoor je behandeling voordelig met onze YES DEALS.

#halflang
Wij kunnen het iedereen aanbevelen! Een halflange lengte is namelijk super handig en glamorous. Je kunt er namelijk heel makkelijk mee variëren waardoor je elke ochtend met een andere haarstijl aan je dag kunt beginnen. Daarbij geeft een halflange lengte éxtra volume! What’s more to say?

View this post on Instagram

There are 2 sides to every story 📖 hahahh sorry had to do it

A post shared by RIANNE MEIJER (@rianne.meijer) on

#hothot
Heb je de zon opgezocht? Dan heb je wellicht een vaal kleurtje. Tijd om je lokken opnieuw te verven of op te frissen met highlights. De kleurtrends zijn momenteel warm en levendig. Denk aan honingblond, caramelbruin of een kopertint. We love it!
https://www.instagram.com/p/BwXP8J-DGUZ/?utm_source=ig_web_copy_link

#kort
Wil je écht iets totaal anders? We schreven er laatst al een blog over: short hair it is! Ook komend najaar zien we veel kort, korter, kortst. Maak een statement en zet de schaar in je beschadigde lokken. Je haar zal je dankbaar zijn.

View this post on Instagram

☘️☘️☘️

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) on


Meer trends, inspiratie of haaradvies? Volg ons op Facebook of Instagram. We love to see you there!


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.