Trendalert: hidden colors

12 juli 2019

Life is too short to have boring hair! Daar zijn wij het helemaal mee eens, maar niet iedereen wil, kan of durft te gaan voor een all-over opvallende haarkleur. Herkenbaar? Lees dan verder want wie weet is deze kleurtechniek dé uitkomst voor jou.

Deze kleurtrend is in bijna elke coupe te verwerken, maar komt het mooist tot zijn recht in stijle lob’s of bob’s. Het rechte lijnenspel van deze kapsels versterkt het contrast en wanneer je even geen zin hebt in je gekleurde haren zijn ze makkelijk te verbergen. Wanneer het haar beweegt komen de hidden colors subtiel tevoorschijn. Dit leuke peek-a-boo effect creëer je ook met speelse krullen, onze aanrader voor een party of festival! Óf ga voor een half-updo als jij wilt pronken met je kleurrijke lokken. You should!

Let your hair do the talking en doe mee met deze trend! Kies voor die je color crush, combineer je favoriete pasteltinten of ga all the way voor een hele regenboog. Onze stylisten worden graag verrast met een leuke uitdaging. See you on the other side of the rainbow!