Pretty in Pastels

20 april 2019

Zachte pasteltinten in het haar zijn een ware trend deze lente en zomer. Én met het festivalseizoen in zicht is nu het moment om voor deze vrolijke kleuren te gaan! Met een volledige pastel hairdo steel je helemaal de show, maar dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er genoeg manieren om ‘a touch of pastel’ in je lokken te verwerken. Zo kun jij als een Pretty Princess door dit seizoen paraderen! Om je te inspireren hebben we een aantal mooie resultaten uit onze Yes! Salons verzameld.

#Lovely lavender

Blond en paars gaan héél goed samen. Voor een dustyeffect adviseren wij een ombré. Ook met donker haar is deze look zeker een aanrader!

#Balayage

Ga voor een speelse twist! Laat alleen je onderste haardeel kleuren in een pasteltint voor een balayage effect, maar dan met een wat hardere overgang. Wanneer je even niet in de pastelmood bent kun je de kleurrijke lokken makkelijk wegstoppen in een nonchalante knot.

#Pastel blend

De illumina color van Wella blend pérfect in een blonde coupe! Het geeft een vintage feel en is ideaal voor een subtiele pasteltint in je haar.

#All the way

Voor alle stoere chicks onder ons! Want waarom zou je niet gewoon ‘all the way’ gaan voor je favoriete pastelkleur? Zoals je kunt zien weten onze stylisten daar wel raad mee.

Wil jij ook een mooie pasteltint in je haar óf misschien een hele andere kleur? Onze creatieve professionals helpen je graag! Om extra lang van je gekleurde lokken te genieten raden wij de Color Fresh Liquid aan! Met dit product behoud je de gewenste kleurtoon in je haar. Tip: voor meer kleurinspiratie volg onze Facebook pagina en Instagram: @yesexpertsinhair. Je kunt de creaties van onze stylisten ook vinden met de #yessalons. Wie weet, tot snel!