Need-to-try-coupes

14 april 2019

Hairlovers opgelet! Wij hebben weer een aantal vrolijke kapsels verzameld waar jij sowieso een lach van op je gezicht krijgt. De trends zijn kleurrijk, warm en een tikje brutaal. Een spring upgrade of total make-over, wij hebben voor ieder wat wils. Laat je verrassen door deze ‘need-to-try-coupes’!

#Coral

De pantone kleur ‘living coral’ is uitgeroepen tot dé kleur van 2019. Ook in je lokken is deze kleur zeker niet mis!

#Sweet chocolate

Wij hoeven jou vast niet te vertellen dat chocolade en karamel perfect samen gaan! Een balayage of ombré met zachte karameltinten geven een extra dimensie aan je bruine lokken.

#Bold pink

Met deze haarkleur is elke dag een feestje! Misschien niet de favoriet van je boyfriend, maar daar komt hij vast overheen.

View this post on Instagram

So yeah this just happened

A post shared by RIANNE MEIJER (@rianne.meijer) on

#Golden detail

Deze nieuwe trend spotten we bij de échte fashion iconen. Twee opvallend gekleurde plukken in de voorste haardelen. Perfect voor coupes met een middenscheiding!

#Highlights

Nog steeds number one als het gaat om het ‘opfrissen’ van je coupe! Ga voor een natuurlijk ‘sun-kissed’ effect of ba-dass zilvergrijze highlights.

Welke hairdo ga jij deze lente nog uitproberen? Onze kleurstylisten adviseren je graag over de mogelijkheden. Wanneer jouw haar is opgefrist wil je er natuurlijk zo lang mogelijk mee pronken! Daarom adviseren wij de Color Fresh Liquid om je gewenste kleurtoon te behouden tussen twee salonbezoeken in. Je kunt deze nu scoren voor maar €15,- in al onze Yes! salons.