Let’s go platina: 5 redenen om je haar platina blond te verven

17 september 2018

Platina wordt in eerste instantie vaak gezien als een zomerse kleur, maar dit najaar is niets minder waar. Platina, het ultieme blond, is dit najaar een populaire kleur. Twijfel jij al een tijdje om deze kleur te nemen? Wij geven je vijf redenen waarom platina dit najaar een van de mooiste haarkleuren is!

#1 Perfect match

Platina blond past bijna bij elke huidskleur, ook bij donkere huidkleuren. Voor lichtere huidskleuren kan het ook wonderen doen voor de uitstraling van je huid. Een grauwe huid lijkt namelijk meer te stralen.

#2 Uitgroei mag

Uitgroei was deze zomer en blijft dit najaar een populaire trend, zeker in combinatie met (licht) blonde kleuren). Om de uitgroei een ‘natuurlijk’ uiterlijk te geven kun je tijdens het verven ervoor kiezen om de aanzet van het platinablond niet direct bij je scheiding te laten beginnen maar lager, waardoor je een subtiele uitgroei creëert.

#3 Sunny days

Ook in het najaar ben je met deze lichte haarkleur áltijd het zonnetje in huis.

#4 Confident

Je krijgt meer aandacht én een stuk meer zelfvertrouwen.

#5 Blondes have more fun 😉

Last but not least.

Ben jij overtuigd van een nieuwe coupe? We zien de resultaten graag tegemoet in onze DM op Instagram of Facebook. Blijf ons volgen op social media voor meer inspiratie, tot snel!