Drie populaire Christmas hairdo’s!

15 december 2019

Al maanden zijn we aan het aftellen maar nu is het echt bijna zo ver, and we can’t wait! Over tien dagen is het ein-de-lijk kerst. Naast alle feestelijke hairdo’s kun je je natuurlijk ook wagen aan een nieuwe haarkleur. Ga als blondine bijvoorbeeld voor een Balayage en kies als brunette voor lichte highlights. Wij laten je drie kleurtrends zien die jou met kerst laten stralen!

Pink Princess
Wanneer het aankomt op kleurtrends van deze maand zijn de keuzes eindeloos. Maar voor de echte daredevils die voor een totaal andere hairdo willen gaan deze kerst; roze! Van limonade pink tot rosé wine, met deze roze trend ben jij deze kerst party-proof!


Gold and silver
Gold with a little touch of silver, twee kleuren die samen hét ultime party gevoel geven. Met als basis goud blond haar waar zilveren highlights speels doorheen vallen creëren met kerst de ultime WOW factor.

View this post on Instagram

Last nights glam

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on


Caramel Chocolate
Een grote mok warme chocolademelk met een beetje karamelsaus, give me that right now! Niet alleen in onze mok maar ook als de kleur van ons haar worden we er blij van. Gebruik een donkere kleur als basis en breng de karamel terug in de punten van je haar. Hello pretty Caramel Chocolate Balayage!

 

Girls, this is the month to shine! Bij ons kun je altijd een afspraak maken om jouw kapsel op tijd party-proof te maken. Welke kleur zou jij graag eens proberen?