Bescherm je gekleurde haar op vakantie!

13 augustus 2018

Zon en zee wil je tijdens je vakantie niet vermijden, maar ze zijn niet altijd even goed voor je haar. Wij hebben een aantal tips verzameld die ervoor zorgen dat jij en je haar evenveel kunnen genieten van jouw vakantie.

1. Zo min mogelijk blootstelling

Voorkomen is altijd beter dan behandelen. Voorkom dat je haar beschadigd door het te dragen in een knotje (sun’s out buns out) of een hoed op te zetten. Probeer tijdens het zwemmen je haar boven water te houden. Ook helpt het om voor het zwemmen een conditioner aan te brengen. Deze sluit de haarschubben waardoor zout en chloor minder goed in je haar kunnen trekken en het dus ook minder beschadigd.

2. Beschermen en voeden.

Niet alleen je huid vraagt om een uv-protector. Je haar ook. Bescherm je haar bijvoorbeeld met de Sun Protection Spray van Wella. Deze beschermt tegen uv-straling en bevat een vitaminecomplex dat het haar hydrateert.

3. Laat je haar verven door een professional.

Last but not least: om te voorkomen dat je haar verkleurd of beschadigd op vakantie is het belangrijk dat het vóór je vakantie in goede conditie is. Laat daarom je haren verven/behandelen bij een professional. Onze salon experts zien di-rect in welke conditie jouw haar is en welke behandeling daar het beste bij past. Healthy hair = a happy you.

Het belangrijkste moeten we natuurlijk niet vergeten: geniet van je vakantie! Wil je op de hoogte blijven van meer haartips en trends? Volg ons dan op Facebook en Instagram.