Beautiful Blonde Make-Overs!

03 juni 2020

Als je geblondeerd haar hebt, dan weet je dat de sluiting van salons voor vele een uitdaging was... Zonder het bezoekje aan de kapper om je look bij te houden en je haar goed te verzorgen, krijgen de niet natural blondies te maken met uitgroei, vergeelde lokken en droge punten. Maar gelukkig was daar op 11 mei het moment dat de salons weer mochten worden geopend! In deze blog laten we je enkele Beautiful Blonde make-overs zien die zijn gemaakt in onze eigen Yes! salons.

Beautiful Blondes!

Deze klanten lieten er geen gras over groeien en maakte zodra het kon snel een afspraak bij onze vestigingen in Eindhoven en Lelystad. Dat onze stylisten heel goed weten hoe je een prachtige blonde kleur creëert moge duidelijk zijn! Of je nou voor warm zomerblond kiest, of juist een coole asblond, met een poedermatte finish.  Gecombineerd met een Knip & Style behandeling zeiden deze dames dag tegen hun quarantaine look en liepen weer stralend de salon uit!

Mooi he? Als je naar aanleiding van deze prachtige creaties ook graag een afspraak wilt maken, ga dan naar onze salonpagina en vind een salon bij jou in de buurt.