Instagram Trend: Glass HairEen hoop celebs hebben deze zomer een schaar in hun lokken gezet. Bye, bye beachweaves hallo new hair. De lange lokken werden stijlvolle bob-kapsels. Én uit deze bob-trend is een nieuwe trend geboren namelijk: glass hair. Glass hair is een scherp geknipt kapsel (in de meeste gevallen een bob) die gepolijst is tot zachte en glanzende perfectie. Een classy en stijlvol kapsel dat om minimale verzorging vraagt. Ideaal voor de pluizige herfstmaanden. Beroemdheden als de Kardashians, Bella Hadid en Lucy Hale vielen al voor deze sleek look en plaatsen kiekjes hiervan in veelvoud op Instagram. Laat je inspireren door deze strakke najaarstrend.

1. New Hair Rules

I hide Mariah in my bag cuz she’s skinny

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa) op

2. Glam School Musical

Glam for @latelateshow ?

Een bericht gedeeld door Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) op

3. Glass class

“Not smiling makes me smile” Kanye

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

4. Bella Hadid

nyc bound. you have my heart paris. loved this trip. be back in a few days ????? @vincenzo_grillo

Een bericht gedeeld door ? (@bellahadid) op

5. Pretty little liar

Your postmates is arriving soon.

Een bericht gedeeld door Lucy Hale (@lucyhale) op


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.