Geef je paardenstaart een upgrade!Dit najaar geven we het kapsel van ‘the girl next door’ een fashionable upgrade! Laat je inspireren door de pony’s van modieuze celebs:


#1 Queen waffle

De stijl uit de 80’s en 90’s zien we steeds vaker terugkomen, ook in onze coupes. Beyoncé geeft een 90’s twist aan haar extreem lange paardenstaart met wafelhaar. Hierdoor krijgt haar staart meer definitie en volume. Dit kan natuurlijk ook met minder lang haar. Je kan dit effect bereiken met een tang voor wafelhaar óf slapen met hele kleine vlechtjes.


#2 Sleek pony

Strak en glanzend. De sleek pony met middenscheiding en lage staart geeft je paardenstaart een nette twist.


#3 High pony

De hoge pony geeft een jeugdige en speelse twist aan je look. Met een haaraccessoire zoals de scrunchie is deze paardenstaart helemaal on point.


#4 Braided pony

Geef je paardenstaart een unieke twist door je haar op je kruin in te vlechten. Hierdoor lijkt je staart voller. Het kapsel is stoer, sportief én vooral ideaal als je haar een beetje vet is!


#5 Rapunzel

Big en glamorous! De rapunzel-staart is een dromerig prinsessenkapsel die iedere look vrouwelijk maakt.

Geef een twist aan de bekende paardenstaart! Laat je ons via Instagram of Facebook weten of we je geïnspi- reerd hebben? Blijf ons vooral volgen voor meer haartrends en tips!


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.