Dik haar onder controle
Dik haar onder controle. Je kan in je handjes wrijven als je gezegend bent met mooie en volle lokken. Maar elk voordeel heeft zijn nadeel. Zo ook dik haar. We hebben een aantal tips verzameld die jou helpen met het onder controle krijgen van jouw volle haardos.

1. Halve Updo
Je zal het vast wel herkennen dat je dikke haar niet de makkelijkste is om op te steken. Daarnaast kan het ook behoorlijk oncomfortabel zijn door het zware haar. Om jouw haar toch praktisch op te kunnen steken adviseren wij de halve updo. Mooi en makkelijk!

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

2. NOOIT met nat haar naar buiten
Wind is de allergrootste vijand van nat en dik haar. Jouw volle bos is niet altijd even makkelijk door te kammen zeker wanneer het nat is. Probeer je haar te drogen voordat je de deur uitgaat. Heb je haast? Steek het dan even op.

Sunset beach walk.

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

3. Laagjes
Laagjes zorgen ervoor dat jouw zware haar wat luchtiger aanvoelt en valt. Breng wat vaker een bezoekje aan jouw kapper en voorkom dat je volle coupe er onverzorgd of futloos uit komt te zien.

Falling hard for this city ?

Een bericht gedeeld door Olivia Frost (@oliviabynature) op

4. Hydratatie
Je haar makkelijk in model brengen? Zorg voor goede hydratatie! Geef jouw dikke haar een elastischer effect door gebruik te maken van vochtinbrengende producten zoals een haarolie, serum of conditioner.

Het verbaast me hoe makkelijk sommige mensen beloftes doen. Alsof het leven een spel is waarin je van alles kunt beloven zonder ook maar te weten of je deze beloften in de toekomst überhaupt zult kunnen nakomen. Wat voor jou onbelangrijk is, kan voor de ander juist heel belangrijk zijn. We moeten altijd in gedachten houden hoezeer we iemand kunnen teleurstellen door een belofte te verbreken. Ons woord is de enige persoonlijke bezitting die we hebben die waarde heeft. Dus als je de belofte niet wilt nakomen, maak hem dan ook niet! ??

Een bericht gedeeld door KIKI⚜️KENZA (@chicksaboutfashion) op

Voor advies op maat kan je terecht bij een YES! Salon bij jou in de buurt. Voor meer tips kan je ons (blijven) volgen op Facebook en Insta!


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.