Curly Fall RoutineKrullen zijn gevoelig voor het weer, zeker wanneer dit steeds natter en kouder wordt. Om te zorgen dat jij jouw coupe dit najaar onder controle houdt hebben wij een aantal tips verzameld. Houd je krullen deze herfst mooi en gezond met de volgende tips:

#1 Hydratatie
De meest voor de hand liggende, maar daardoor niet minder belangrijke, tip: hydrateer je krullen. In de koudere maanden kan de frizz veroorzakende luchtvochtigheid samen met warme temperaturen verdwijnen, ideaal! Maar de schommeling in temperaturen (koud buiten, warm binnen) kan je gevoelige krullenbos ook beschadigen. Om te voorkomen dat je haar er in het najaar uitgedroogd of broos uit gaat zien, is het belangrijk om je haar te voeden met deep-conditioning producten. Producten met honingextracten zijn een aanrader vanwege het langdurig voedende effect en de heerlijke warme geur.

#2. Haarolie
Houd je haar en hoofdhuid gezond met een verzorgende olie. Haaroliën voeden het haar diep én creëren een laagje om het haar heen waardoor het (verdere) beschadiging voorkomt. Een must voor curly’s in het najaar.

#3 Diffuser
Een wash en go is in het najaar geen optie. Zorg dat je haar áltijd droog is voordat je de deur uitgaat. Een goede diffuser is daarom onmisbaar in het najaar. Deze zijn speciaal ontworpen om jouw krullen mooi te drogen én je krijgt er meer volume van.

#4 Pas op met mutsen
Mutsen zijn niet je beste vriend. Mutsen en krullend haar betekent vooral pluizig haar. Mocht je toch koude oren willen voorkomen denk dan aan oorwarmers of een leuke band die je om je haar kan knopen.
All the curly lades wij hopen dat jij en je krullen met deze tips goed voorbereid zijn op het najaar! Voor meer (najaars) tips en inspiratie kun je ons blijven volgen op Facebook en Instagram! Wie weet wat we nog allemaal voor jouw haar kunnen betekenen ;).


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.