Color RefreshLast van beschadigd en dof haar? Tegen het eind van de zomer kan elke hairdo wel een refresh gebruiken. Hopelijk kunnen we nog een tijdje genieten van een heerlijke na-zomer, maar wanneer je jouw coupe op gaat frissen kun je alvast rekening houden met de aankomende herfst-trends!  

Blonde Refresh
De zon en chloorwater zijn grote boosdoeners voor geblondeerde lokken. Naast dat het je haar uitdroogt zal je kleur sneller geler worden. Met zilvershampoo kun je deze kleur onderhouden, maar gun jij jouw blonde look een échte refresh dan adviseren wij een Wellaplex behandeling. Deze herstelbehandeling is simpel, snel en geeft een mind-blowing resultaat! Nog t/m 30 september ontvang je €5,- korting op een Wellaplex treatment t.w.v. €30,-.   

Brown Refresh
Yes, ofcourse, ook als brunette kun je gebruik maken van Wellaplex om je coupe op te frissen. Wil jij alvast gaan voor een autumn-proof hairdo? Ga dan net als deze ‘happy customers’ voor warme highlights. Ook op deze behandeling ontvang je t/m 30 september een fijne korting. Namelijk 10% off bij besteding vanaf €50,-.   

Nieuwsgierig naar de overige YES DEALS waarmee je voordelig jouw coupe kunt refreshen? Lees het hier! 


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.