Autumn struggle: futloos haarZijn je lokken pluizig, droog en krijg je het maar niet in model? Oftewel heb je last van futloos herfsthaar? We feel you. Ons haar heeft een sterke eigen wil en ieder seizoen neemt de nodige hairstruggles met zich mee. Om wéér een bad hair day te voorkomen hebben wij een aantal makkelijke tips & trucs op een rijtje gezet. Time to get the volume back!

#conditioner
Je futloze haar extra voeden met conditioner klinkt heel logisch, maar toch raden wij het tegenovergestelde aan. Conditioners zijn namelijk vet en maken je lokken zwaar. Probeer daarom te minderen met je geliefde crème. Lastig? Gebruik dan je conditioner vóór je shampoo, daarmee maak je ook al een verschil.

#scheiding
Super easy en meteen uit te proberen: verplaats je scheiding. Wanneer je jouw hairdo altijd in dezelfde scheiding draagt kan ‘just a hair flip’ al een groot effect hebben. So, give it a try!

#buildup
Gebruik niet te veel producten! Wanneer je haar futloos is heb je al snel de neiging om veel product te gebruiken, maar dit werkt juist averechts. Het maakt simpelweg je haar zwaar. Gebruik daarom een toefje minder en ga voor lichte producten of verdun het met een beetje water.

#highlights
Met highlights creëer je optisch meer volume en daarbij geeft het een frisse look. Tip: na het kleuren van je haar verdient het wel wat extra aandacht. Verwen het daarom eens in de week met een licht haarmasker.

#droogshampoo
Dit product is een échte hair saver! Lekker makkelijk en het geeft jouw hairdo weer va-va-voom. That’s how we like it. Spray het op je aanzet en masseer het even in met je vingertoppen. Laatste tip: gebruik je droogshampoo niet dagelijks, dit kan ervoor zorgen dat je hoofdhuid niet meer goed kan ‘ademen’.

Keep an eye on us! Wij delen elke week nieuwe haartips en -inspiratie voor de mooiste herfst hairdo.


Over ons

Bij Yes! krijg je de aandacht die je verdient. Wij hebben aandacht voor detail, jij krijgt luxe voor een betaalbare prijs. Maak een afspraak bij een van onze salons of loop binnen zonder afspraak.

Openingstijden

We zijn er voor je met ruime openingstijden, zo ook op doordeweekse avonden. Kijk onder Salons voor de exacte openingstijden per vestiging.