Yes! Golden Ticket

10 juni 2019

Who’s ready for a giveaway? Breng een bezoek aan jouw Yes! salon en scoor een Golden Ticket. Je ontvang er één na een behandeling of aankoop bij een van onze Yes! salons tot 31 juli 2019. Hiermee maak je kans op één jaar lang gratis naar de kapper (WHAT?!) en nog veel meer leuke prijzen. Take a deep breath en lees snel verder!

#The Real Deal

Ja, je las het goed. Je maakt écht kans op één jaar lang gratis naar de kapper! Wanneer jij ’the Lucky one’ bent hoef je geen trend meer over te slaan en dans jij op elke party met perfect gestyled haar. This is the time to be selfish! Deze prijs is namelijk persoonsgebonden en heeft een maximale waarde van €700,- op behandelingen bij onze Yes! salons.

#Voorwaarden

De enige voorwaarde om mee te doen is dat je als klant geregistreerd staat bij een van de Yes! salons. Ohja, en houd er rekening mee dat de prijzen niet geldig zijn in combinatie met andere acties. That’s all!

Pssst… secret savings: met élk Golden Ticket win je een leuke prijs! Zorg dat je deze actie niet mist en scratch your luck in een van onze Yes! salons. Bekijk op de website welke je wilt bezoeken.