Yes! Beauty Event

19 februari 2019

Celebrating beauty! Op 23 februari 2019, van 09:00 tot 17:00 uur organiseren wij het Yes! Beauty event en jij bent uitgenodigd. Deze dag staan ál onze salons geheel in het teken van beauty en hebben wij allerlei leuks georganiseerd. Wij vinden het namelijk belangrijk om jou zo nu en dan in het zonnetje te zetten.

Op deze beauty party nemen wij uitgebreid de tijd om te praten over, je raadt het al: beauty! Onze stylisten zijn helemaal up-to-date als het gaat om de laatste trends en dat delen ze graag. Daarbij voorzien ze jou ook graag van persoonlijk advies. Natuurlijk met een lekker drankje in je ene hand, en een hapje in de andere. Ook kun je deze dag ál onze producten en tools scoren met 50% korting én maak je kans op allerlei beauty prijzen. Met als hoofdprijs een make-over t.w.v. €200,-!

Nadat je haren pérfect (én gratis!) in de krul zijn gezet, laten we je natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Geen feest is namelijk compleet zonder een goede goodiebag! Ga naar onze website en vind een salon bij jou in de buurt. See you there!